Baconpannkaka i ugn

Igår kväll lagade jag middagen. Ett väldigt enkelt recept! Vanliga pannkakor behövs inget recept till, eftersom jag fått lära mig lika många deciliter mjöl som antal ägg, och dubbelt så mycket mjölk ;) Så detta vispade jag ihop, alltså 4 ägg, 4 dl mjöl och knappt 8 deciliter mjöl, samt lite salt och smält smör. Klippte bacon i små bitar från ett paket, och brynte i en stekpanna tills den blev halvfärdig. Sen hälde jag ut smeten över plåten och strödde ut baconen över. 225 graders värme i 20 minuter. Sedan åt vi pannkanan med rårörda lingon! Också en måltid som är färdig på 30 min!
 
Helena
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glutenfria bloggen

Alltid glutenfritt

RSS 2.0