Raclette & ostfondue

Under vistelsen i Schweiz åt jag och Oscar de traditionella schweiziska maträtterna raclette och ostfondue. Raclette har jag ätit 2 gånger innan i Schweiz men ostfondue var första gången. Spännande! Vi köpte ett paket fondueost i affären. Låter kanske väldigt mättande men det visade sig innehålla mycket mer än bara ost; bland annat vatten och vitt vin. Sen smälter man osten i en gryta och doppar bröd och potatis. Jag hade inget glutenfritt bröd kvar så doppade potatis. Det var gott men raclette är godast :P
 
Helena
 
Raclette
 
Raclette
 
 
 
 
 
 
Thorbjörn
2015-01-19 @ 16:43:37

Ser fint ut det här, mina damer! Hoppas en kan bli bjuden på detta smarriga nån dag. ;-)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glutenfria bloggen

Alltid glutenfritt

RSS 2.0