Födelsedagstårta till pappa

Igår fyllde pappa år och självklart bakade jag en tårta! Det blev en gräddtårta med m&m:s och hyvlad choklad.
 
 
Receptet på tårtbottnen kommer från "Glutenfria kokboken" av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson. 
 
 
Till fyllning gjorde jag vaniljkräm. Ekströms Marsan. Vispa 2 dl mjölk med 5 msk pulver. Bre ut över den skurna tårtan.
 
Smält mjölkchoklad och häll ut på bakplåtspapper. (Det ska kunna gå att hyvla sen.)
 
Hacka ner bitar av Marabous Salta mandlar chokladkaka. Lägg på locket. Bre över grädden och dekorera med m&m:s och hyvlade chokladrullar. Klart!
 
Helena
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glutenfria bloggen

Alltid glutenfritt

RSS 2.0